Werken bij

Op zoek naar een uitdagende baan in het voortgezet onderwijs? Kom werken bij Emma Helpt.

Vacatures bij Emma Helpt

Werken in het voortgezet onderwijs heeft jou altijd al getrokken, maar dit wil je niet voor de klas doen. Bij Emma Helpt werken wij, achter de schermen, aan Beter Onderwijs. Onze medewerkers gaan aan de slag bij scholen door heel Nederland als roostermaker of adviseur. Heb je nog geen ervaring als roostermaker, kijk dan eens naar het leerwerktraject tot roostermaker. Dit leerwerktraject wordt aangeboden in samenwerking met Omix Onderwijsplanners. Emma Helpt is onderdeel van Omix Beter Onderwijs.

Vanuit deze labels werken wij aan Beter Onderwijs:

Werken bij
Emma Helpt

Emma Helpt is gespecialiseerd in het vo. Na het volgen van het leerwerktraject zet je jouw verse kennis in bij een passende school.

Werken bij
Anna Ontzorgt

Anna Ontzorgt werkt bij scholen in het vo. Onze medewerkers verzorgen roostering op afstand met een persoonlijke aanpak.

Werken bij
Omix

Omix richt zich op het opleiden en detacheren van gekwalificeerde planners en roostermakers in het mbo en ho.


Meer weten over onze labels?

Emma Helpt is onderdeel van Omix Beter Onderwijs. Het leerwerktraject tot planner en roostermaker wordt gegeven door Omix Onderwijsplanners. Bij dit traject zijn drie van onze labels betrokken. Meer weten over de andere labels, neem dan een kijkje bij de websites.