Adviseur nodig

Iedere school heeft een eigen dynamiek met lesuren, docenten en leerlingen. Wij leren uw school graag kennen voor het beste advies.

Adviseur nodig

Het onderwijs wordt steeds complexer. Hierbij krijgt u ook met nieuwe vraagstukken te maken omtrent uw roosterprocessen. Bij het uitzoeken van deze vraagstukken heeft u wellicht behoefte aan ondersteuning.

  • U wilt bijvoorbeeld advies voor het vormgeven en vastleggen van vernieuwend of gepersonaliseerd onderwijs in het rooster.
  • Kan hulp gebruiken bij het analyseren van knelpunten in een rooster en het opstellen van verbeterprocessen.
  • U kan ondersteuning gebruiken bij het maken van een roosterbeleidsplan, of onderwijslogistieke planningen.
  • Of zoekt u iemand die uw huidige personeel kan coachen en trainen op zowel het gebied van roostersoftware als de soft skills?

Een adviseur van Emma Helpt is expert in alle vraagstukken rondom het rooster. Onze adviseurs hebben niet alleen de kennis om uw vraagstukken te beantwoorden, maar hebben zelf ook veel ervaring in de praktijk opgedaan. Hierdoor begrijpen zij de situatie van zowel de beleidskant, als de roostermaker kant. Bij het beantwoorden van uw vraagstuk wordt rekening gehouden met alle onderwijslogistieke processen en uw onderwijskundige randvoorwaarden. Wij geven advies op maat, passend bij uw onderwijs.

Hoe gaan wij te werk

Iedere school is uniek. Afhankelijk van de opdracht en huidige inrichting van de roosterprocessen op uw school kijken wij welke ondersteuning er nodig is. Wanneer u een adviseur van Emma Helpt inschakelt komen wij bij u langs voor een intakegesprek om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar uw vraagstuk en waar uw behoefte ligt. We kijken hoe wij het adviestraject het beste kunnen inrichten. Denk hierbij aan: wat gaan we precies doen, hoe en waar gaan we dit doen en wanneer heeft u de informatie nodig.

Onze adviseurs zijn aanwezig op uw school. Zo leren wij uw school goed kennen. Een basis die nodig is om tot een goed advies te komen. Wanneer het advies tot stand is gekomen, wordt deze bij uw school gepresenteerd. Wij kunnen u ook ondersteunen bij de implementatie van het advies. Emma Helpt heeft ook roostermakers beschikbaar die per direct inzetbaar zijn voor uw school.

Wij geven advies op maat, passend bij uw onderwijs.

De voordelen van Emma Helpt

Bij Emma Helpt weten wij aan welke eisen een goed rooster moet voldoen. Hierin hebben wij specifieke kennis over het voortgezet onderwijs. Wat in 2017 klein begonnen is, is snel gegroeid tot een van de grootste dienstverleners voor het voortgezet onderwijs op gebied van onderwijslogistiek. De kennis die wij over de jaren heen hebben opgedaan bij verschillende scholen door heel Nederland, nemen wij mee naar uw school.

Als klant van Emma Helpt heeft u niet alleen profijt van het netwerk en de kennis van Emma Helpt, maar ook van dat van ons moederbedrijf Omix Beter Onderwijs. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 80 onderwijslogistieke medewerkers van roostermakers tot managers in het onderwijs. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid u aan te sluiten bij ‘De Jaarrooster Klas’ van Emma Helpt. Als deelnemer van deze klas gaat uw roostermaker onder wekelijkse begeleiding van een roosterspecialist vanuit Emma Helpt aan de slag met het maken van het nieuwe jaarrooster voor uw school.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 0570 56 57 44 
of neem direct contact op met Mieke.